В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 2 февраля 2020 г.

Favorite Broccoli Salad


best broccoli salad recipe
This broccoli salad recipe is the best! It’s healthy, too, thanks to the delicious honey-mustard
vinaigrette (no mayo). This broccoli salad packs great for lunch and potlucks. Recipe yields 6 side servings.

Favorite Broccoli Salad

INGREDIENTS

Salad
  • 1 pound broccoli florets (from 1 ½ pounds broccoli stalks), thinly sliced and then roughly chopped (see photos)
  • ½ cup raw sunflower seeds or slivered almonds
  • ½ cup finely chopped red onion
  • ½ cup grated sharp cheddar cheese (optional)
  • ⅓ cup dried cranberries or dried tart cherries, chopped
Honey mustard dressing
  • ⅓ cup extra-virgin olive oil
  • 2 tablespoons apple cider vinegar
  • 1 tablespoon Dijon mustard
  • 1 tablespoon honey
  • 1 medium clove garlic, pressed or minced
  • ¼ teaspoon fine sea salt

INSTRUCTIONS

  1. Toast the sunflower seeds: Pour the sunflower seeds into a medium skillet over medium heat. Cook, stirring frequently (careful, they’ll burn!), until the seeds are turning golden on the sides, about 5 minutes. Pour the toasted seeds into a large serving bowl.
  2. Add the chopped broccoli, onion, cheese and cranberries to the serving bowl. Set aside.
  3. In a 1-cup liquid measuring cup or small bowl, combine all of the dressing ingredients (olive oil, vinegar, mustard, honey, garlic and salt). Whisk until the mixture is well blended.
  4. Pour the dressing over the salad and stir until all of the broccoli is lightly coated in dressing. I highly recommend letting the salad marinate for at least 20 minutes, or even overnight in the refrigerator.
  5. Divide the salad into individual bowls and serve. Leftovers will keep well for 3 to 4 days in the fridge, covered.
https://cookieandkate.com/favorite-broccoli-salad-recipe/?utm_source=Cookie+and+Kate+Newsletter&utm_campaign=a67f8dd3a1-Mailchimp-per-post&utm_medium=email&utm_term=0_d024636e9f-a67f8dd3a1-244645413

Комментариев нет:

Отправить комментарий