В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 11 ноября 2015 г.

WILD RICE AND BRUSSELS SPROUT SALAD

 Wild rice, Brussels sprouts and cabbage create a power team of vitamin B and C
to boost immunity and protein and fiber to keep things moving. Don't be scared off by the overnight prep. This well-balanced salad is a great lunch option and would be a welcomed addition to any holiday table. 

Ingredients:

  • 1.5 cups wild rice
    1 heaping cup finely shredded purple cabbage
  • 4 ounces Brussels sprouts
  • 2-3 tablespoons olive oil
  • pinch of sea salt
    ¼ cup hazelnuts
    ¼ cup roughly chopped parsley
  • Serves: 4
    Prep: 10 minutes, plus overnight soaking
    Cooking time: 15 minutes 

    WHAT YOU'LL NEED:

    1 large bowl
    1 large skillet
  • Wild Rice Salad

    STEP 1

    Cover the rice with 4 cups of water and let stand at room temperature for 8-12 hours. 
    Wild Rice Salad

    STEP 2:

    Strain the rice, rinse well, then place in a pan and add enough water to cover. Bring to a boil then lower heat and simmer, covered, for 15 minutes or until the rice is tender and most or all of the water is absorbed. Drain any excess water then allow the rice to cool.

    While the rice cooks, thinly slice the cabbage. Set aside.

     
    Wild Rice Salad

    STEP 3:

    Next, thinly slice the Brussels sprouts. Heat a large skillet, add a few tablespoons of olive oil, then sauté the sprouts for 3-4 minutes allowing them to brown slightly. Sprinkle with sea salt then let cool. 
     
    Wild Rice Salad

    STEP 4:

    Once all is cool, combine the rice, brussel sprouts, hazelnuts, cabbage, and chopped parsley. Stir well, then season with sea salt.
     
    Wild Rice Salad

    ENJOY!

    Have thoughts or questions about this recipe?


Комментариев нет:

Отправить комментарий