В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 1 июня 2018 г.

Pad See Ew: Thai Stir-Fried Noodles

This is the perfect dish if you're hungry and in a hurry. These tasty rice noodles are packed full of Chinese broccoli, beansprouts, and tofu to make a meal that is delicious and filling. Enjoy this simple version of a Thai classic with a friend for an easy and impressive dinner.

PAD SEE EW: THAI STIR-FRIED NOODLES [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 8 ounces wide rice noodles, roughly half a standard package
  • 8 ounces tofu
  • 1 cup Chinese broccoli, chopped
  • 1 cup bean sprouts
  • 2 tablespoons light soy sauce
  • 2 tablespoons dark soy sauce
  • 2 tablespoons hoisin sauce
  • 2 teaspoons Sriracha
  • 2 tablespoons avocado oil or vegetable oil
  • 1/4-1/2 cup water
  • 1 scallion, sliced
  • 1/4 cup crushed peanuts
  • 1 lime

PREPARATION

  1. Place the rice noodles in a large, shallow bowl. Boil the water and pour it over the rice noodles. Let this sit while you prepare the other ingredients.
  2. Heat 1 tablespoon of coconut oil in a large skillet on medium-high heat. Cut tofu into small cubes and add to the pan. Cook for 2-3 minutes on each side or until the tofu is golden brown.
  3. Push tofu over to the side of the pan and add the remaining tablespoon of coconut oil.
  4. Reduce the burner to medium heat. Add the Chinese broccoli to the pan and cook for 1-2 minutes.
  5. Add the rice noodles and stirring everything together.
  6. Add the light soy sauce, dark soy sauce, hoisin sauce, and Sriracha and mix until combined. Add water 1 teaspoon at a time if the noodles begin to stick and are still a bit tough.
  7. Taste the noodles as you go until they are your desired texture.
  8. Lastly, add the bean sprouts and stir everything together.
  9. Give the noodles a taste and add more soy sauce or hoisin sauce if desired.
  10. Serve with chopped green onions, crushed peanuts, and a lime wedge.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pad-see-ew-thai-stir-fried-noodles/

Комментариев нет:

Отправить комментарий