В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 20 августа 2019 г.

Arugula Pesto and Zucchini on Rye Toast

Vegan Arugula Pesto and Zucchini Toast
A delicious open-face sandwich layered with tangy lime/arugula pesto sauce, sliced
avocado and sautéed zucchini on rye toast. A healthy sandwich that sneaks in extra greens - perfect for breakfast, lunch or dinner.

Arugula Pesto and Zucchini on Rye Toast [Vegan]

Ingredients

  • 2 slices of rye toast (or any toast)
  • 1/2 of an avocado
  • 1/2 large zucchini
  • bunch of watercress (optional)
  • 1 garlic clove

For Arugula Pesto

  • 2 large handfuls of arugula
  • 1 cup pine nuts (or any nut)
  • 1 large handful of spinach
  • juice of 1 lime
  • 1 teaspoon of sea salt
  • 3 tablespoons olive oil

Preparation

  1. Start by making the arugula pesto by placing all the ingredients into a food processor and whip up until the pesto becomes smooth and creamy.
  2. Then sauté the zucchini by first cutting it into very thin horizontal slices. Warm the roughly chopped garlic clove, olive oil, sprinkle of sea salt and few splashes of water to a small saucepan on medium heat.
  3. Add the zucchini and sauté for 7 minutes – slowly add water if the zucchini starts to dry out as it cooks. Toast the bread then spread the pesto across the toast, add the zucchini and sliced avocado, and top with watercress!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/arugula-pesto-and-zucchini-on-rye-toast-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий