В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 10 октября 2019 г.

Miso Soup with Udon Noodles

This is a great, super-simple soup base, and you can throw anything in that you like! You can also use red or brown miso for a stronger flavor (white miso is the most mild).

Miso Soup with Udon Noodles [Vegan]

Ingredients

  • 8 cups water
  • 6 tablespoons white miso
  • 1 bunch baby bok choi (or pak choi), sliced thinly (you can include both stalks and leaves)
  • 4 scallions, sliced thinly
  • 1 14 ounce package firm or extra-firm tofu
  • 20 ounces of udon noodles, prepared according to package directions
  • 1 tablespoon sesame oil
  • Asian hot sauce (like Sriracha, optional)
  • White or black pepper, to taste

Preparation

  1. Put your water in a large pot and bring to a boil, then reduce to a low simmer.
  2. Add in the miso, stirring until it is well dissolved (be sure not to boil the miso!).
  3. Add in the bok choi and scallions, and allow them to simmer and soften for approximately 10-15 minutes.
  4. While the vegetables simmer, chop your tofu into 1/2-inch cubes.
  5. After the bok choi stalks are sufficiently soft, add in you tofu and noodles, and stir in the sesame oil.
  6. Season to taste with pepper, and hot sauce, if desired.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/miso-soup-with-udon-noodles-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий