В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 1 апреля 2021 г.

TABULEH

Tabbouleh is a typical dish of Lebanese food, which is prepared from broken wheat, or bulgur, and is complemented with herbs and vegetables such as tomato, onion, parsley, spearmint, a touch of olive oil and lemon to give it acidity. This tabbouleh recipe is a fresh dish that is used to accompany other preparations such as jocoque, hummus, baba ganoush, among others.

TABULEH

Ingredients

6 Portions
  • 3/4 cups broken wheat, (bulgur)
  • enough Water, hot
  • 4 red tomatoes, cut into small cubes, without seeds.
  • 1 white onion, finely chopped
  • 3 bunches parsley, finely chopped
  • 1/2 bunches peppermint, finely chopped
  • 1 cup lemon juice
  • 1/2 cups olive oil
  • 1 1/2 tablespoons salt
  • 1 tablespoon black pepper
  • enough jocoque, To accompany
  • enough pita bread, To accompany
  • enough chickpea, cooked, to accompany

Preparation

Soak the broken wheat in a bowl in hot water for 20 or 10 minutes, if it is precooked; strain and cool.
Mix the broken wheat with the tomato ball, onion, parsley, mint, lemon juice, olive oil, salt and pepper; rest for 10 minutes to integrate the flavors.
Enjoy the tabuleh accompanied by typical Middle Eastern dishes such as jocoque, pita bread, cooked chickpeas or whatever you like the most.

https://us.kiwilimon.com/recipe/side-dishes/tabuleh 

Комментариев нет:

Отправить комментарий