В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 1 марта 2022 г.

CHICKEN STUFFED SHELLS RECIPE

Flavorful chicken and broccoli are stuffed inside of tender pasta shells and smothered with cheese and a decadent cajun cream sauce.  

CHICKEN STUFFED SHELLS RECIPE

Ingredients

  • 1/2 (12 ounce) box jumbo shells 6 ounces total
  • 2 tbsp Land O Lakes® Butter with Canola Oil
  • 2 tbsp minced garlic
  • 2 cups heavy whipping cream
  • 1 cup grated parmesan cheese divided
  • 1 tbsp creole seasoning divided
  • 1/2 tsp Italian seasoning
  • salt (if needed) to taste
  • black pepper to taste
  • 1 cup ricotta cheese
  • 1 cup rotisserie chicken shredded
  • 1 cup broccoli cooked and diced
  • 1/2 cup diced onion
  • 1 cup shredded mozzarella cheese
  • Parsley for garnish

Instructions

  • Preheat oven to 350 F degrees.
  • Cook the jumbo pasta shells according to the instructions on the box and set aside separately to bring back to room temperature.
  • Add Land O Lakes® Butter with Canola Oil to a large pan over medium high heat. Once melted, add garlic and cook for 30-60 seconds making sure not to overcook and cause burning.
  • Add heavy cream, ½ cup of parmesan cheese, ½ tablespoon of creole seasoning, and all of the Italian seasoning and stir to mix together. Bring cream sauce to a boil then reduce heat to low and simmer for 5-7 minutes to thicken. Once thickened, remove from heat and pour into a large baking pan and set aside.
  • Next in a separate medium sized bowl, add ricotta cheese, chicken, broccoli, onion, remaining parmesan and remaining creole seasoning and stir together to combine well.
  • Stuff room temperature shells with chicken mixture and add to bottom of sauced baking pan.
  • Cover with mozzarella cheese and bake for 20 minutes or until cheese has completely melted and is bubbling. Remove from oven. Allow to cool for 10-15 minutes, garnish with parsley and serve.


https://grandbaby-cakes.com/chicken-stuffed-shells-recipe/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий