В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 1 марта 2019 г.

Mushroom and Avocado Breakfast Burrito

These delightful burritos make an awesome, easy, and high-protein breakfast to jumpstart your day! The beans and mushrooms make it savory and hearty, perfectly balanced with the avocado. And burritos are awesome, enough said.

Mushroom and Avocado Breakfast Burrito [Vegan]

Ingredients

For the Burrito:

  • 1 block of extra-firm tofu, pressed and crumbled
  • 1 tablespoon extra virgin olive oil
  • 2 tablespoons liquid aminos
  • 1 tablespoon toasted sesame seed oil
  • 1/2 tablespoon cumin
  • 1 carrot, shredded
  • 1 can black beans, rinsed and drained
  • 1 8 oz package mushrooms, sliced
  • 2 avocados, sliced
  • 4-6 whole wheat or gluten free tortillas

For the Sriracha Aioli:

  • 2 Tablespoons vegan mayo
  • Spritz of fresh lemon juice
  • 1 teaspoon (or more depending on taste) Sriracha

Preparation

  1. In a large skillet, heat olive oil over medium heat. Add tofu crumbles, liquid aminos, toasted sesame seed oil and cumin. Cook until tofu becomes golden, stirring occasionally. Add shredded carrot and black beans, cook until beans are heated. Remove from skillet and set aside.
  2. Add an extra drizzle of olive to skillet and warm over medium heat. Add mushrooms and a pinch of sea salt, sauté until mushrooms have released their moisture and start to turn a dark golden color, around 8-10 minutes.
  3. Meanwhile, in a small bowl whisk together vegan mayo, lemon juice and Sriracha.
  4. Warm tortillas on the stove top or in a microwave.
  5. To assemble burritos, add a scoop of the tofu/bean scramble, scoop of sautéed mushrooms, avocado slices and Sriracha aioli. Roll and eat!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mushroom-avocado-breakfast-burrito/

Комментариев нет:

Отправить комментарий