В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 1 марта 2019 г.

Crêpe Bretonne

Who does not like a healthy crêpe? They are made of buckwheat and can be filled with whatever you like! To make this recipe and make it more nutritious, we are going to prepare the crêpes with the buckwheat groats. This recipe is a delight and suitable for everyone, as it is gluten-free, lactose-free and vegan.

Crêpe Bretonne [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 cup of buckwheat
  • 1 cup of water
  • 1/2 teaspoon salt
  • Oil for cooking

Preparation

  1. Leave the buckwheat soaking the night before (although 4 hours is enough).
  2. After that time, wash it well and drain.
  3. Put the buckwheat, the cup of water and 1/2 teaspoon of salt in a blender and blend until a homogeneous butter with no lumps is formed. It looks like pancake batter.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/crepe-bretonne-vegan-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий