В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 21 августа 2019 г.

Pesto White Bean Bruschetta

Pesto and bruschetta collide in this dish to make the perfect appetizer or snack! This recipe is very simple and quick to make, and is sure to satisfy your cravings!

Pesto White Bean Bruschetta [Vegan]

Ingredients

For the Pesto:

  • 1/2 cup chopped zucchini
  • 1 handful fresh basil leaves
  • 1 clove garlic, minced, or 1/4 teaspoon garlic powder
  • 1/2 cup pine nuts
  • 1/4 cup water
  • 2 tablespoon fresh lemon juice
  • 1/2 teaspoon salt, or to taste

For the Bruschetta:

  • 1/3 to 1/2 cup finely diced Roma tomatoes
  • 1/2 cup cannellini beans, rinsed and drained
  • Salt and pepper to taste
  • Whole grain bread of choice

Preparation

  1. To make the pesto, combine all the pesto ingredients in a blender or food processor and blend well.
  2. To make the bruschetta, in a medium bowl, combine the tomatoes, beans, salt, and pepper and toss to blend.
  3. Spread the pesto on the bread and top with the tomato and bean mixture.
  4. Serve, and enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pesto-white-bean-bruschetta-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий