В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 13 июля 2017 г.

Korean Style Salsa Roja

The salsa roja was pretty easy to make and it turned out so well!

Korean Style Salsa Roja

ingredients
  • 1/2 pound plum tomatoes
  • 1/4 pound tomatillos (husked and washed)
  • 1 cup water
  • 1 ounce (about 20) dried chilies de arbol, toasted
  • 1/2 cup onion (chopped)
  • 1 tablespoon garlic, grated
  • 1 tablespoon ginger, grated
  • 1 tablespoon gochugaru (Korean chili powder)
  • 2 tablespoons gochujang (Korean chili paste)
  • 1 tablespoon sesame oil
  • 1 tablespoon sesame seeds, toasted and crushed
  • salt and pepper to taste
directions
  1. Roast the tomatoes and tomatillos until charred on all sides, about 10-12 minutes.
  2. Place the tomatoes, tomatillos, water, chiles de arbol and onion into a sauce pan, bring to a boil and simmer until the onions are tender, about 20-30 minutes.
  3. Drain the water reserving it.
  4. Place everything other that the sesame seeds into a food processor or a blender and puree adding some of the reserved liquid if necessary.
  5. Strain the bits from the salsa.
  6. Mix in the toasted and crushed sesame seeds and season with salt and pepper.
http://www.closetcooking.com/2009/08/korean-style-salsa-roja.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20170712

Комментариев нет:

Отправить комментарий