В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 23 июля 2017 г.

Watermelon Rind Jam

The limes will make this more fragrant, acidic, and bitter, but you can leave them out if you're looking for something more straightforward and sweet.

Olia Hercules' Watermelon Rind Jam

Makes two 450-milliliter (3/4-pint) jars
  • 500grams (1 pound) watermelon skin, tough thin green rind peeled and discarded, white skin finely chopped
  • 300grams (10 ounces) golden caster sugar (or substitute superfine sugar or demerara or turbinado, ground fine in the food processor)
  • 4limes, halved and thinly sliced (optional, see note in Author Notes above)
  1. Mix all the ingredients together in a container, cover with cling film, and leave in the refrigerator overnight.
  2. Cook the mixture in a non-reactive saucepan over low heat, making sure the sugar melts before it boils, for 50 minutes or until the watermelon skin turns translucent.
  3. Pour into 2 warm sterilized 450-milliliter (3/4-pint) jars, seal and let cool. Store in the refrigerator. It should keep unopened for several months.















https://food52.com/recipes/37659-olia-hercules-watermelon-rind-jam

Комментариев нет:

Отправить комментарий