В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 30 июля 2017 г.

Ginger Devil

Author Notes: This riff of the iconic drink is adapted from Trader Vic's original El Diablo published in the 1940s. The spiced ginger syrup really ties everything together and kicks it up a notch, gives it an extra dimension of flavor.

Ginger Devil

Makes about a quart ginger syrup; 1 cocktail
Spiced Ginger Syrup
  • 8ounces ginger, sliced into thin coins (no need to peel unless you'd like to)
  • 4cups water
  • 2cups sugar
  • 1pinch salt
  • 1teaspoon whole cloves
  • 0.5tablespoons allspice berries





Ginger Devil Cocktail
  • 1.5ounces Roca Patrón Silver tequila
  • 0.5ounces spiced ginger syrup
  • 0.75ounces lime juice
  • 1splash creme de cassis
  • 2 to 3ounces spicy ginger beer, to top
  • Lime wedge or wheel, for garnish
  1. Make the spiced ginger syrup. Combine the ginger coins, water, sugar, salt, and spices in a non-reactive saucepan. Bring the mixture to a boil, and then turn it down to simmer for 45 minutes to an hour. Then, remove from the heat and let cool completely. Pour it through a fine-mesh strainer into a container and keep in your refrigerator for up to 2 weeks.
  2. Make the cocktail. Mix the tequila, ginger syrup, creme de cassis, and lime juice in an ice-filled shaker and shake for about 10 seconds. Strain over ice in a tall collins glass and top with the ginger beer. Garnish with a lime wheel or wedge and serve.















https://food52.com/recipes/63228-ginger-devil

Комментариев нет:

Отправить комментарий