В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 23 июля 2017 г.

Watermelon with Preserved Lemon Vinaigrette

Delicious! EmilyC’s cured-lemon vinaigrette creates the perfect salty foil to sweet summer melon. This dish has a burst of flavors and textures. 

Watermelon with Preserved Lemon Vinaigrette

Serves 4 to 6
  • 1small seedless watermelon
  • Rind of half of a preserved lemon, rinsed and finely diced (about 2 tablespoons in total)
  • 2teaspoons fresh lemon juice, or to taste
  • 5tablespoons of your favorite extra-virgin olive oil
  • About 3 ounces mild, creamy feta (such as French or Bulgarian), crumbled or cut into small pieces
  • 1 large handful mint leaves
  • 1/4 to 1/4cups sunflower seeds (if using raw, lightly toast and cool before using)
  1. To prepare the watermelon, cut the watermelon in half or into quarters (depending on size), then cut it into 1/2-inch thick slabs. I like to leave the rind on, but feel free to remove it. Set in the refrigerator to chill until ready to serve.
  2. To make the preserved lemon vinaigrette, combine the rind, lemon juice, and extra-virgin olive oil in a small bowl or jar, and whisk well. The intensity of preserved lemons varies greatly, so taste the vinaigrette and add salt and/or more fresh lemon juice, if needed.
  3. To serve, drizzle each watermelon slab with a little of the preserved lemon vinaigrette, making sure to get some of the rind that’s settled to the bottom of the bowl on each slab. Top with feta, mint, and sunflower seeds.
























https://food52.com/recipes/37110-watermelon-with-preserved-lemon-vinaigrette

Комментариев нет:

Отправить комментарий