В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 30 июля 2017 г.

Hello Summer Cocktail

A sweet, bright cocktail that really does taste like summer. 

Hello Summer Cocktail

Makes 1
  • 5sprigs cilantro
  • 1/2ounce lime juice
  • 2ounces watermelon juice
  • 1 1/2ounces tequila (100% agave)
  • 1ounce Lillet Blanc
  • 1/4ounce agave nectar
  • dashes salt
  • Salt, freshly ground black pepper, and chili powder for the rims
  • Additional cilantro for garnish
  1. For the watermelon juice, use a seedless watermelon or remove any seeds before processing. Simply purée watermelon chunks in a food processor or blender until smooth. The juice will be textured and will naturally separate. I prefer the texture, but you can strain out the solids if desired. Make a quart or two of watermelon juice to keep in the refrigerator for agua frescas. Use the juice within a few days or freeze for future drinks.
  2. Find your favorite rocks glass or any kind of small tumbler. Wet the rim of your glass with water (or lime juice) and then salt the rim by dipping it into a small plate of salt sprinkled with freshly ground black pepper and chili powder. Fill the glass with ice and set aside.
  3. Place cilantro sprigs and lime juice in a cocktail shaker. Muddle the cilantro to release the oils then add watermelon juice, tequila, Lillet Blanc, agave nectar, and a dash of salt. Add a scoop of ice, then shake the cocktail vigorously for at least a minute. Strain into your prepared glass and garnish with a sprig of cilantro.
  4. You can add a dash of salt to balance out the cocktail and spice up the salted rim with a little more chili powder and black pepper.






















https://food52.com/recipes/37059-hello-summer-cocktail

Комментариев нет:

Отправить комментарий