В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 16 сентября 2016 г.

Mexican Green Pozole With Chickpeas

Pozole is a Mexican stew that's typically made with corn. In this recipe, the corn used in traditional pozole soup is replaced with chickpeas, and the tomatoes are replaced with green tomatillos. It's then topped with shredded lettuce, sliced avocado, and fresh herbs to add extra greens into the mix. It's rich in flavor and is best eaten with corn chips on cold days when you have hardly any energy to spare.

MEXICAN GREEN POZOLE WITH CHICKPEAS [VEGAN]

INGREDIENTS

FOR THE SOUP:

  • 10 tomatillos, tomato, peeled and washed
  • 1/4 onion, sliced
  • 4 cloves garlic
  • 1 cup chopped cilantro
  • 2 cups water
  • 1 1/2 cups cooked chickpeas
  • 1 teaspoon salt
  • 1 whole serrano chile

TO SERVE:

  • 2-3 leaves of romaine lettuce, sliced
  • 4 radishes, sliced thin
  • 1/4 cup chopped cilantro
  • Dry oregano, for dusting
  • 1 avocado, cubed
  • Pumpkin seeds, to taste
  • Baked or fried corn chips

PREPARATION

  1. In a large pot, add the tomatillos, onion, garlic, cilantro, and water.
  2. Cover and simmer until tomatillos are fully cooked, they must be light green and very soft.
  3. With a food processor or blender, grind the vegetables with salt.
  4. Add the blended vegetables to the pot and add the chickpeas and serrano chile.
  5. Lower the heat and test the broth. If it’s too thick, add water until you reach the desired consistency.
  6. Serve in a bowl with the lettuce, cilantro, oregano, radish, avocado, pumpkin seeds, and corn chips.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mexican-green-pozole-with-chickpeas/

Комментариев нет:

Отправить комментарий