В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 27 сентября 2016 г.

Creamy Bacon Honey Dijon Skillet Chicken

This creamy bacon honey dijon chicken only takes 30 minutes to make so you have plenty
of time to make some rice or pasta, or quinoa, etc to serve it on and steam some veggies or make a salad to complete the meal before while cooking it!

Creamy Bacon Honey Dijon Skillet Chicken

ingredients
  • 4 strips bacon, cut into 1 inch pieces
  • 1 pound boneless and skinless chicken breasts
  • salt and pepper to taste
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 1/2 cup chicken broth
  • 1/4 cup honey
  • 1/4 cup dijon mustard
  • 1/4 cup heavy/whipping cream
  • 1 tablespoon grainy mustard
  • 1 tablespoon cider vinegar (or lemon juice)
  • 1 tablespoon white miso (optional)
  • salt and pepper to taste
directions
  1. Cook the bacon in a skillet over medium heat and set aside.
  2. Season the chicken with salt and pepper to taste and cook in the bacon grease in the skillet over medium-high heat until cooked and lightly golden brown, about 3-5 minutes per side, before setting aside.
  3. Add garlic and cook until fragrant, about a minute.
  4. Add the chicken broth and deglaze the pan by scraping the brown bits from the bottom of the pa as the broth sizzles.
  5. Add the honey, mustards, cream, vinegar and miso paste, mix well, add the chicken and bacon, bring to a simmer, reduce the heat and simmer until the sauce thickens a bit, about 5 minutes.
http://www.closetcooking.com/2016/09/creamy-honey-dijon-chicken.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160926

Комментариев нет:

Отправить комментарий