В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 19 сентября 2016 г.

Buffalo Mozzarella with Balsamic Glazed Plums, Pine Nuts and Mint

Balsamic vinegar is good friends with buffalo mozzarella. The tanginess of the vinegar
is a nice complement to the subtlety of the cheese. Because this recipe is a little bit sweet and a little bit savory it can be served as a appetizer or dessert. Make sure the plums are ripe but firm enough to hold their shape when heated. 
Serves 4 to 6
  • 1large ball buffalo mozzarella, sliced into 1/4-inch thick rounds
  • 4ripe plums, pitted and quartered
  • 1 1/2cups balsamic vinegar
  • 1/2cup fresh mint, chopped
  • 1/4cup pine nuts, toasted
  • 1splash olive oil
  • Salt and pepper, to taste
  1. Put vinegar in a medium saucepan and bring to a boil over medium heat. Adjust heat to low and simmer until it is reduced nearly three-quarters in volume and thickened to a syrup. About 15 minutes.
  2. Add plums to syrup turning gently to coat and continue to cook for another 4-7 minutes more. Turn off heat and let cool.
  3. Meanwhile assemble mozzarella slices on platter, allowing to overlap slightly and season with salt and pepper to taste. WIth a fork, remove plums from syrup and place atop cheese, then top with the remaining syrup, pine nuts and mint. Drizzle with olive oil and serve.


















https://food52.com/recipes/5101-buffalo-mozzarella-with-balsamic-glazed-plums-pine-nuts-and-mint

Комментариев нет:

Отправить комментарий