В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 29 сентября 2016 г.

Aztec Soup

The slightly sweet corn and squash were a nice contrast to the otherwise spicy soup.
I garnished the soup with some sour cream with chopped cilantro. You could also garnish the soup with some tortillas chips, grated cheese, avocado, etc. 

Aztec Soup

ingredients
  • 1 tablespoon oil
  • 1 onion (chopped)
  • 2 cloves garlic (chopped)
  • 4 jalapeno peppers (chopped)
  • 1 tablespoon chili powder
  • 1 tablespoon ground cumin
  • 1 butternut squash (cut into bite sized cubes)
  • 8 cups of vegetable stock
  • 1 28 ounce can diced tomatoes
  • 1 19 ounce can black beans
  • 1 cup salsa verde
  • 1 cup quinoa
  • 1 teaspoon dried oregano
  • 1 bay leaf
  • salt and pepper to taste
  • 1 cup corn kernels
  • 1/2 cup chopped cilantro
directions
  1. Heat the oil in a pan.
  2. Add the onions and saute until tender, about 3-5 minutes.
  3. Add the garlic and the jalapeno peppers and saute until fragrant, about 1 minute.
  4. Add the chili and cumin and saute for a minute.
  5. Add the squash, stock, tomatoes, salsa verde, quinoa, oregano, bay leaf, salt and pepper.
  6. Simmer until the squash is tender, about 20-30 minutes.
  7. Turn off the heat and stir in the corn and cilantro.
http://www.closetcooking.com/2008/02/aztec-soup.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160928

Комментариев нет:

Отправить комментарий