В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 1 мая 2016 г.

Honey Sriracha Flank Steak

Honey Sriracha Flank Steak - Tender and juicy steak marinated with honey sriracha butter. So easy, delicious and the best grilled steak recipe ever | rasamalaysia.com
Honey Sriracha Flank Steak – Tender and juicy steak marinated with honey sriracha butter.
So easy, delicious and the best grilled steak recipe ever!
Honey Sriracha Flank Steak - Tender and juicy steak marinated with honey sriracha butter. So easy, delicious and the best grilled steak recipe ever | rasamalaysia.com
Honey Sriracha Flank Steak - Tender and juicy steak marinated with honey sriracha butter. So easy, delicious and the best grilled steak recipe ever | rasamalaysia.com
Honey Sriracha Flank Steak Recipe
Serves 2-3 | Prep Time: 5 Mins | Marinade Time: 30 Mins | Cook Time: 10 Mins
Ingredients:
2 tablespoons honey
2 teaspoons Sriracha
1/2 teaspoon salt
3 heavy dashes ground black pepper
3 tablespoons unsalted butter, melted
1 lb flank steak, cut into two equal-sized pieces
1 teaspoon chopped parsley
Lime wedges
Method:
Combine the honey, Sriracha, salt, black pepper and butter together. Stir to mix well.
Marinade the steak with half the butter mixture, save the remaining. Marinade for 30 minutes or best 2 hours.
Fire up a grill and grill the flank steak on both sides, about 5 minutes on each side or until the steak is just cooked through on the inside. Grill longer if you want the steak well done. Slice with a chef’s knife and serve it immediately with fresh lime wedges and the remaining honey Sriracha butter.
Cook’s Note:

Use 3 teaspoons Sriracha if you like more heat. If you use salted butter, cut down the salt to 1/4 teaspoon.
http://rasamalaysia.com/honey-sriracha-flank-steak/

Комментариев нет:

Отправить комментарий