В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 24 мая 2016 г.

Mediterranean Pesto Carrot Pasta


In this recipe, spiralized carrot noodles are topped with Mediterranean veggies, and then tossed in an herby pesto made of basil, mint, and spinach. With lots of cooling flavors, no cooking or baking required, and tons of color, this light dish packs a summery punch. You're just 15 minutes away from a delicious dish!

MEDITERRANEAN PESTO CARROT PASTA [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE PESTO:

  • 1 cup basil
  • 1 cup baby spinach
  • 1/4 cup packed mint leaves
  • 2 garlic cloves
  • 1/4 cup olive oil
  • 1 teaspoon tahini
  • 1 teaspoon lemon juice
  • Salt, to taste

FOR THE PASTA AND TOPPINGS:

  • 1 large carrot
  • 1/4 cup chickpeas
  • 2-3 pearl tomatoes, quartered
  • 1/4 cup diced cucumber
  • 6-8 kalamata olives, sliced
  • 1 tablespoon dill
  • 1 tablespoon lemon juice
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1/2 teaspoon black pepper

PREPARATION

  1. Using a spiralizer, spiralize carrot to form noodles.
  2. In a food processor, combine all pesto ingredients and pulse until liquified.
  3. Toss pasta with pesto and stir in chickpeas, tomatoes, cucumber, and olives.
  4. Add dill, lemon juice, salt, and pepper, and toss well to combine. Taste and adjust seasonings. Serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mediterranean-pesto-carrot-pasta/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=8296098d6c-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-8296098d6c-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий