В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 11 мая 2016 г.

Piquant Tempeh Kebabs


Feel like eating something spicy, hot, elegant, and rich in protein? This tempeh recipe is here to fill your craving! These kebabs are so easy to make too – just skewer everything on a stick and get grilling!

PIQUANT TEMPEH KEBABS [VEGAN]

SERVES

6-8

INGREDIENTS

  • 8 ounces tempeh
  • 1 small mango
  • 1 small red bell pepper
Marinade:
  • 2-3 cloves garlic
  • Chile pepper
  • Juice of 1 lime
  • 1 tablespoon soy sauce
  • 2 tablespoons balsamic vinegar
  • 1 tablespoon liquid sweetener
  • 1 teaspoon sesame oil
Additional Items:
  • 6-8 wooden sticks
  • Vegetable oil for grilling
  • Sesame seeds for decoration

PREPARATION

  1. Cut tempeh in small cubes, approximately 1×1 inch. Cut mango in chunks of approximately the same size. Cut the bell-peppers in squares or any other shape that you will.
  2. Prepare the marinade by chopping the first two ingredients and mixing it with the rest. Marinate the tempeh, mango and peppers for at least 10 minutes.
  3. Put the tempeh, mango and peppers on the wooden sticks in a random order trying to match colours nicely.
  4. Heat the oil in a grill pan. When the pan is very hot, arrange the sticks on it. Grill on each side for approximately two minutes. Add more marinade while grilling if necessary.
  5. Decorate with sesame seeds before serving.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/piquant-tempeh-kebabs/

Комментариев нет:

Отправить комментарий