В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 10 октября 2019 г.

Creamy Root Vegetable Miso Soup

Creamy Root Vegetable Soup
This soup is the perfect transition to Spring. It provides warmth against the chilly evening temperatures while offering the freshness of early Spring vegetables. This soup is simple and takes only 30 minutes to prepare, while still packing lots of flavor and nourishment from the miso and root veggies.

Creamy Root Vegetable Miso Soup [Vegan]

Ingredients

  • 1 tablespoon coconut oil
  • 1 medium onion, diced
  • 4 cups carrots, chopped
  • 2 cups turnips, peeled and chopped
  • 4 cups vegetable broth
  • 3 tablespoons coconut cream
  • 3 tablespoons miso
  • 1/2-1 tablespoon agave nectar
  • 1/4-1/2 teaspoon wasabi powder
  • Juice from 1 lime

Preparation

  1. In a large pot, heat oil over medium-high heat. Add onion and cook for 5 minutes or until soft. Add carrots, turnips, and water and bring to a boil. Reduce heat, cover, and simmer until the vegetables are fork tender, about 12 minutes. Remove from heat and let soup cool for about 5 minutes.
  2. Transfer the soup to your blender and add in coconut cream, miso, agave nectar, and wasabi powder. Blend soup until it becomes thick and creamy.
  3. Return soup to pot and add in lime juice. Serve hot.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/creamy-root-vegetable-miso-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий