В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 20 октября 2019 г.

Chocolate Raspberry Cupcakes


These vegan raspberry chocolate cupcakes are exceptional garnished with a pretty, light
raspberry cream. Just right for the summer!

Chocolate Raspberry Cupcakes [Vegan]

Ingredients

  • 1 1/2 cup wheat flour
  • 3/4 cup sugar
  • 1 tablespoon baking powder
  • 3 tablespoons cocoa powder
  • 1/2 cup sunflower oil
  • 1 cup vegetable milk of your choice
  • 3 cups frozen raspberries
  • 1 1/2 cup vegan whipped cream
  • 1 cup powdered sugar (if you use unsweetened cream)
  • 1/2 cup vanilla sugar
  • 1 cup seedless raspberry jam

Preparation

  1. Preheat oven to 360º. Line a muffin tray with 12 pieces of muffin cups.  Mix flour, sugar, cocoa powder and baking powder. Stir in sunflower oil and vegetable milk with the whisk. Divide the resulting chocolate dough evenly over the muffin cups. Bake the muffins for 25 minutes.
  2. Heat the frozen raspberries gently in a pot until they are completely soft. Then push them through a sieve with a spoon. Beat vegan cream with icing sugar and vanilla sugar until stiff. Mix in the cooled raspberry puree. Then mix the raspberry jam.
  3. Frost cupcakes
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chocolate-raspberry-cupcakes-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий