В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 18 октября 2019 г.

Roasted Italian Brussels with Arugula Pistachio Pesto

If you love all things Brussels, you’re going to love this modern vegan Roasted Italian Brussels with arugula pistachio pesto! What’s fab about this recipe, is everything. It’s a quick and easy veggie packed sauce, features staple ingredients, texture, healthy fats, a gorgeous color, the dish can easily be made in bulk, and is perf for any season!

Roasted Italian Brussels with Arugula Pistachio Pesto [Vegan]

Ingredients

Pesto:

  • 2 garlic cloves, peeled
  • 1/2 cup vegan parm
  • 10 basil leaves (1 cup)
  • 1/2 cup unsalted natural pistachios
  • 2 cups baby arugula
  • 1 tablespoon fresh lemon juice
  • 1/4 cup olive oilSalt/Pepper as needed

Brussels:

  • 1 1/2 pounds Brussels sprouts, ends trimmed
  • 3 tablespoons olive oil
  • Salt/Pepper as needed

Preparation

  1. Preheat oven to 400ºF.
  2. Place trimmed Brussels sprouts on a pan covered in parchment paper. Add olive oil to your hands and toss and coat the Brussels. Season with salt and pepper.
  3. Roast in the preheated oven for 30 to 45 minutes, moving the Brussels around 15 minutes for even browning. Reduce heat when necessary to prevent burning. Brussels sprouts should be dark brown.
  4. Toss and coat in the pesto sauce and garnish with chopped pistachios. Serve immediately.
  5. Sauce: While the Brussels are roasting throw the sauce together. Add everything to a food processor and blend until smooth.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/roasted-italian-brussels-with-arugula-pistachio-pesto-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий