В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 10 октября 2019 г.

Mushroom Kale Miso Soup


Miso soup is traditionally an appetizer because it's light and brothy. This mushroom kale
miso soup has a few more veggies to make it a light meal.

Mushroom Kale Miso Soup [Vegan]

Ingredients

  • 4 ounces mushrooms, diced
  • Splash olive oil
  • 4 garlic cloves, minced
  • 4 cups water
  • 1 cup vegetable broth
  • 3 tablespoons yellow miso paste
  • 1/4 teaspoon black pepper (optional)
  • 8 ounces extra firm tofu, pressed and drained
  • 3/4 cup kale, packed (from 1 large leaf)
  • 1 tablespoons rice vinegar

Preparation

  1. Add mushrooms and olive oil to a 2 quart dutch oven or stock pot. Saute until the mushrooms start to release their liquid. Mix in garlic, water, broth, miso, black pepper (if using) and tofu. Bring to a boil and let simmer for 5 minutes.
  2. Mix in kale and rice vinegar. Stir until the kale softens.
  3. Divide soup among 3 bowls and serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mushroom-kale-miso-soup-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий