В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 4 октября 2015 г.

Lamb Tikka Masala


Cook, eat and celebrate your own connections with trees: Coconut milk.

Ingredients
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground turmeric
- 5cm/2 inch piece ginger root, grated
- 2 garlic cloves, crushed
- ½ salt
- 120ml/4 fl oz/ ½ cup natural yoghurt
- 1kg/2 lb boneless lamb, cut into
- 2.5cm/1 inch cube
- 1-2 drops red food colouring
- Fresh mint leaves to garnish
MASALA SAUCE
- 1 tbsp ghee
- 3 tomato, peeled and chopped
- ½ tsp yellow mustard seeds
- 2 fresh green chillies, chopped
- 120ml/4 fl oz/ 1 ½ cup coconut milk
- 3 tbsp chopped fresh mint
- 3 tbsp chopped fresh coriander
- Salt
Instructions:
• Combine the cumin, turmeric, ginger, garlic, salt and yoghurt in a bowl. Stir in the lamb until evenly coated with the sauce. Dilute the food colouring with the water and add to the bowl. Stir well.
• Marinate in the fridge for 2 hours. Soak 6 wooden skewers in warm water for 15 minutes.
• Make the Masala sauce. Heat the ghee in a large saucepan and add the tomatoes. Allow them to break down, stirring occasionally.
• Thread the pieces of lamb onto the skewers. Set on a grill pan and cook under a preheated very hot grill for 15-20 minutes. Turn occasionally.
• Stir the mint and fresh coriander into the sauce, and season with salt.
• Carefully remove the lamb from the skewers. Stir the lamb into the sauce and serve garnished with mint leaves.


Recipe written by members of the Awaz Utaoh Group

Комментариев нет:

Отправить комментарий