В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 24 октября 2015 г.

Loaded Baked Potato Broccoli Crust Pizza

All of the flavours of a loaded baked potato in a pizza with a broccoli and cheddar crust!


ingredients
  • 4 strips bacon, cut into 1 inch pieces
  • 1 broccoli pizza crust, pre-baked
  • 1/2 cup sour cream
  • 2 medium sized red potatoes, sliced thinly ~1/8 to 1/4 inch
  • 1 cup cheddar cheese, shredded
  • 1/4 cup green onions, sliced
directions
  1. Cook the bacon and set aside on paper towels to drain.
  2. Meanwhile blanch the potatoes in boiling water until just tender, about 1-2 minutes, before patting dry with paper towels.
  3. Spread the sour cream over the pizza crust, top with the cheese, bacon and potatoes and bake in a preheated 450F/230C oven until the cheese is bubbling, about 10 minutes.
  4. Top with the green onions, slice and enjoy!
http://www.closetcooking.com/2015/10/loaded-baked-potato-broccoli-crust-pizza.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151023

Комментариев нет:

Отправить комментарий