В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 3 октября 2015 г.

Methi Paratha

Cook, eat and celebrate your own connections with trees: Pomegranate.

Ingredients
- 3 cups atta
- 1 tsp salt
- ½ cup besan
- 1 tsp red chili
- 4 whole green chilies
- 2 tsp anardana (pomegranate) powder
- 1 tsp ajwyan (carom seeds)
- 1 onion (grated)
- 1 tsp zeera (cumin)
- 1 tbsp oil
- 2tsp sesame seed
- 1 bunch methi (fenugreek)
- ¼ bunch green coriander
Instructions:
• Firstly get your methi and wash it thoroughly.
• Break the leaves off and slice thinly.
• Repeat as step to shows with the green coriander.
• Gather all ingredients except the oil and add them to a bowl. Mix them together and add oil and 2 cups of water bit by bit until it makes a dough.
• With this dough make round balls. Roll out the balls roughly 3mm. While rolling out add flour (atta) every time it sticks. Remove extra flour and heat in a pan.
• Place the rolled out dough onto a hot pan and out oil onto the visible side of the dough (paratha).
• When prepared, enjoy thi this easy recipe with delicious plain yoghurt.


Recipe written by members of the Awaz Utaoh Group

Комментариев нет:

Отправить комментарий