В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 3 октября 2015 г.

HOMEMADE YOGHURT

These recipes have been checked by qualified dietitians. If you or one of your family
members are at risk of or have Type 2 Diabetes it will be necessary to limit the portion sizes of meals and desserts. Enjoy cooking and eating with your family.
We bless our food, it is the way to provide the livelihood of our bodies.
HOMEMADE YOGHURT
SERVES 8 -10
Ingredients
3 1/2 cups of water
2 cups skim milk powder
2 Tbsp (store-bought) full cream natural yoghurt
Method
Place water in medium saucepan, sprinkle in milk powder and whisk well to blend. Heat at a low temperature to lukewarm then remove from heat. Spoon two tablespoons of room temperature bought yoghurt into milk mixture and whisk until combined. Pour mixture into warmed bowl and stand in a warm place
until set 12–24 hours. In winter turn oven to low setting, turn off and let yoghurt
rest in this warm environment until it is set. Always reserve 2 tablespoons of homemade yoghurt as a starter for the next batch. After 4– 5 batches start again with commercial yoghurt. Serve as is or mixed with 1 tsp of honey or as a side to
stewed fruit.
Nga Wahine Atawhai o Matukutureia Recipe Book

Комментариев нет:

Отправить комментарий