В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 12 апреля 2018 г.

Acaraje: Brazilian Black-Eyed Peas Fritters

Acarajé is a Brazilian street food inspired by African akaras. Popular in Salvador and Olinda, they're airy and fluffy on the inside and a little crispy on the outside. It's an absolute must that you eat these while they're hot — that's when they're at their best.

Acaraje: Brazilian Black-Eyed Peas Fritters

INGREDIENTS

  • 1 cup black-eyed peas
  • 1 small onion, coarsely chopped
  • 2 cloves garlic, minced
  • 1 teaspoon red chili powder, to taste
  • 1 teaspoon ground cumin
  • 1/4-1/2 cup breadcrumbs
  • Salt, to taste

PREPARATION

  1. Soak the black-eyed peas overnight. In the morning, peel off the skin.
  2. Once all (or most) of the beans are peeled, soak them again for 30 minutes with the coarsely chopped onion.
  3. Drain the beans and onions and put them in a blender or food processor. Add the chopped garlic, chili powder, ground cumin, and salt. Process until the mixture is very smooth. Remove into a mixing bowl and add enough bread crumbs to form a batter that holds shape when formed into a ball.
  4. Heat oil for deep-frying and fry the balls until golden brown on all sides. Remove onto a paper towel-lined plate and serve hot.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/acaraje-brazilian-black-eyed-peas-fritters/

Комментариев нет:

Отправить комментарий