В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 26 апреля 2018 г.

Sugar-Free, Wholemeal Banana Pancakes

Pancakes are my favorite breakfast for lazy Sunday mornings. Especially these healthy, sugar-free pancakes! I speed up the process for making pancakes by throwing all the ingredients in the blender (gone are the days of whisking for hours to get all the lumps out of the batter!). These pancakes have no refined sugar, but get their sweetness from the bananas, and extra bursts of flavor from sultanas. My favorite topping for pancakes is a homemade chocolate sauce made from equal parts melted coconut oil, cacao powder and blackstrap molasses, but feel free to top your pancakes with anything you like!

SUGAR-FREE, WHOLEMEAL BANANA PANCAKES [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 16 ounces water
  • 2 ripe bananas
  • 1.5 cups wholemeal flour
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tbs ground flax seed
  • 1/2 cup sultanas
  • 1 tsp apple cider vinegar

PREPARATION

  1. Blend together water, bananas, flour, bicarb and flaxseeds until smooth.
  2. Stir in sultanas and apple cider vinegar.
  3. Preheat nonstick pan over low-med heat.
  4. Fry a few tablespoons of batter for about 2-3 minutes (when the bubbles have popped on top of the pancake) and flip, fry for another 2 minutes.
  5. Repeat with remaining batter.
  6. Drizzle vegan chocolate sauce over the top before serving.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sugar-free-wholemeal-banana-pancakes/

Комментариев нет:

Отправить комментарий