В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 28 апреля 2018 г.

Toasted Turmeric Milk Oat and Teff Porridge

Looking for the perfect breakfast? Look no further. This recipe is easy, nutritious and most importantly – super tasty. Plus, this porridge gets its golden color from turmeric so it has tons of heal benefits come with using the magical spice.

TOASTED TURMERIC MILK OAT AND TEFF PORRIDGE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1/3 cup gluten-free rolled oats
  • 1/2 tablespoon teff
  • 1 cup water
  • 1 teaspoon fresh ginger root
  • 1/2-1 teaspoon turmeric
  • A pinch of black pepper
  • A pinch of salt
  • Maple syrup, to sweeten

PREPARATION

  1. Combine the oats and teff in a pan set over medium heat.
  2. Toast the grains until they smell nutty and fragrant, making sure to stir them frequently so they don’t burn.
  3. Once the grains are toasty and golden, add the water, ginger root, turmeric, black pepper, and salt.
  4. Cook the porridge until it thickens to a consistency you like. The sweet spot is usually from 7-10 minutes of cooking time.
  5. When the porridge is ready, sweeten and top it as you like.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/toasted-turmeric-milk-oat-and-teff-porridge/

Комментариев нет:

Отправить комментарий