В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 23 апреля 2018 г.

Spring Radishes Salad in a Sour Cream and Yogurt Sauce

Author Notes: As soon as spring comes, this is the first salad on my menu. 
It is really our family’s favorite salad.

Spring Radishes Salad in a Sour Cream and Yogurt Sauce

Serves 6 to 8
  • 1/2cup sour cream
  • 1/2cup Greek yogurt
  • 1 1/2tablespoons fresh dill, chopped
  • Salt and freshly ground black pepper
  • 3fresh, firm, bright-green cucumbers (Persian or English)
  • 1bunch very fresh radishes with the green tops
  • 3hard-boiled eggs
  • 5 to 6scallions, green and white parts, chopped
  • 1cup good feta cheese (French or Greek), chopped or crumbled into medium-sized cubes
  1. In a small bowl, mix together sour cream, yogurt, dill, salt, and pepper.
  2. In your serving bowl, combine chopped cucumbers, radishes (reserve the green tops), chopped eggs, and scallions.
  3. Pour in the sour cream and yogurt sauce and add the feta cheese. Mix gently, trying not to smash the eggs and feta. Garnish with the green leaves from the radishes.
  4. If you aren't planning on serving this immediately, store the salad and the sauce separately in the refrigerator until ready to serve.
























https://food52.com/recipes/11015-spring-radishes-salad-in-a-sour-cream-and-yogurt-sauce

Комментариев нет:

Отправить комментарий