В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 28 апреля 2018 г.

High-Protein Creamy Amaranth Porridge

Amaranth is something you must simply try. Besides its nutty flavor, amaranth is one of the best sources of plant-based protein. It's an excellent gluten-free option, and has a lot of nutritional value. Try making it for breakfast, porridge is an excellent choice! This is a great breakfast to make early in the week and store it for a quick and easy meal.

HIGH-PROTEIN CREAMY AMARANTH PORRIDGE [VEGAN, GLUTEN-FREE, NO REFINED SUGAR]

INGREDIENTS

  • 1 cup of amaranth
  • 1 cup of water
  • 1 cup of vegetable milk of your choice
  • 1 cinnamon stick
  • 2 tablespoons of agave nectar or rice syrup (optional)
  • 1 pinch of salt
  • To garnish, use nuts, dried fruit, coconut, cinnamon powder, and whatever else you may like (optional)

PREPARATION

  1. Soak amaranth for at least 4 hours with twice the water.
  2. Pass it through a fine mesh strainer and rinse it under running water.
  3. Bring to the fire a pot with water, vegetable drink, cinnamon stick and amaranth.
  4. When it starts to boil, reduce the heat to the minimum and cover with the lid. Let it cook for about 25 minutes until the amaranth is cooked.
  5. Season with a little salt and if you want add 2 tablespoons of rice syrup or whatever you prefer.
  6. Put in the bowl and if necessary you can add a little more milk. Garnish with seeds, nuts, coconut, cinnamon.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/high-protein-creamy-amaranth-porridge-gluten-free-no-refined-sugar/

Комментариев нет:

Отправить комментарий