В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 26 апреля 2018 г.

Szechuan Citrus Green Beans

These spicy Szechuan green beans are the perfect side to any Chinese dish. Fresh green beans are blanched, allowing them to retain their texture, then tossed with sesame oil, fresh herbs, and ground Szechuan pepper. They're crisp and sweet, with just the right amount of bite!

SZECHUAN CITRUS GREEN BEANS [VEGAN, GRAIN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 cups of green beans
  • Lemon zest from 1 lemon
  • 1 teaspoon sesame oil
  • 1 big handful of finely chopped cilantro
  • Half a handful of parsley
  • 1 teaspoon olive oil
  • Salt to taste
  • 1/2 teaspoon of ground Szechuan pepper
  • 1/2 teaspoon of chili flakes (optional)

PREPARATION

  1. Blanch the green beans. Prepare an ice water bath and bring a pot of water to a boil. Boil the green beans for two hours, then drain and transfer to the ice bath until completely cooled.
  2. When ready, drain the green beans and combine all ingredients in a big bowl.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/szechuan-citrus-green-beans/

Комментариев нет:

Отправить комментарий