В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 27 апреля 2018 г.

‘Honey’ Mustard BBQ Brussels


This dish is one of my current faves for countless reasons! It’s easy, affordable, packs flavor, a hint of sweet, a hint of heat, goes perf with my classic cauliflower wings, puts a modern spin on classic Brussels sprouts, perf for any season, and is non vegan approved! If you love classic veggies with a modern spin, you have to try this recipe for vegan “Honey” Mustard BBQ Brussels.

'HONEY' MUSTARD BBQ BRUSSELS [VEGAN]

INGREDIENTS

FOR THE BRUSSELS:

  • 1-pound Brussels, stems removed, chopped in half
  • 1 tablespoon oil
  • 1 teaspoon salt
  • 1 teaspoon pepper
  • Garnish, sliced shallots

FOR THE SAUCE:

  • 2 tablespoons vegan butter
  • 2 cloves garlic, minced
  • 1/2 cup dijon mustard
  • 2 tablespoons agave
  • 1 tablespoon vegan Worcestershire sauce
  • 4 tablespoons apple cider vinegar
  • 1/2 teaspoon kosher or sea salt, plus more for seasoning
  • 1/2 teaspoon black pepper, plus more for seasoning
  • 1 teaspoon turmeric
  • 3 tablespoons Sriracha

PREPARATION

  1. Preheat oven to 400 degrees.Heat a saucepan over medium heat. Melt the vegan butter, and then stir in the garlic. Cook for 1 to 2 minutes, or until the garlic is lightly browned.
  2. Add the remaining ingredients, bring to a boil, whisk and combine, reduce to a simmer for about 3 to 5 minutes or until thickened. Set aside.
  3. Wash the brussels, remove stems, and cut in half. Coat with olive oil, salt, and pepper, roast for 30 mins or until crispy. Rotate midway for an even bake.
  4. Remove ultra crispy brussels. Toss and coat in the sauce, garnish with shallots, enjoy!
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/honey-mustard-bbq-brussels/

Комментариев нет:

Отправить комментарий