В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 26 апреля 2018 г.

Creamy Cherry Tomato Basil Soup

Skip the store-bought stuff and instead make this super easy creamy cherry tomato basil soup! Coconut milk totally bumps up the creaminess and silkiness of the soup. Tomatoes and basil belong together, and this recipe is proof.

CREAMY CHERRY TOMATO BASIL SOUP [VEGAN, GRAIN-FREE]

INGREDIENTS

  • 3 pounds cherry tomatoes
  • 4 cloves garlic, peeled
  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 tablespoon balsamic vinegar
  • 2 cups vegetable broth, low sodium
  • 1/2 cup lite coconut milk
  • 1 cup fresh basil
  • Salt and pepper, to taste

PREPARATION

  1. Preheat oven to 400°F. Toss tomatoes and garlic with olive oil and balsamic vinegar. Spread onto baking sheet and bake for 25 minutes, stirring once.
  2. Carefully, remove tomatoes and garlic from pan and add to a high-speed blender along with vegetable broth, coconut milk, and basil. Pulse on high until soup is smooth. Taste and add salt and pepper as needed.
  3. Add soup to a pan to heat if needed. Enjoy hot.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/creamy-cherry-tomato-basil-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий