В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 29 апреля 2018 г.

Artichoke and Olive Spaghetti


This meal was inspired by Mediterranean flavors: meaty, yet refreshing tasting artichokes, sour lemon juice and zest, fresh parsley, and olives. The stove is used for just long enough to cook some pasta and sauté the garlic - 8 to 10 minutes tops!

ARTICHOKE AND OLIVE SPAGHETTI [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 4 tablespoons olive oil
  • 2 cloves garlic, minced
  • 14 -ounces can of artichoke hearts, diced
  • 1 lemon zest (zest of one lemon)
  • 2 tablespoons lemon juice (juice of one lemon)
  • 1/3 cup fresh parsley, minced
  • 1/2 cup Kalamata olives, sliced
  • 3/4-pound spaghetti, cooked
  • 1/2 cup roasted walnuts, crushed
  • 1 tablespoon nutritional yeast

PREPARATION

  1. Heat olive in a small pan over medium heat.
  2. Add garlic to the oil and cook for 1 minute, until fragrant.
  3. Place into a large mixing bowl. Pour the heated garlic oil over the ingredients and mix well.
  4. Cook pasta as per package directions. Drain. Add cooked pasta to the bowl containing the artichoke/olive mixture. Mix well.
  5. Divide the pasta among the serving plates and sprinkle each plate with roasted walnuts and nutritional yeast.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/artichoke-olive-spaghetti/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=6a194e2b16-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-6a194e2b16-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий