В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 30 апреля 2018 г.

Moroccan Vegetable Stew

It’s a wonderful, healthy, robust everyday meal. As with most curries/stews, it's superb the next day. So if you have any leftovers, I guarantee a fantastic lunch!

MOROCCAN VEGETABLE STEW [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 tablespoon vegetable oil
  • 1 onion, large sliced thin
  • 3-4 garlic cloves sliced thin
  • 6-8 tomatoes pureed
  • 2 teaspoon coriander powder
  • 2 teaspoon cumin powder
  • 1 teaspoon cinnamon powder
  • 1/2 teaspoon red chili powder. Add less or more according to your preference
  • Salt and coarsely ground black pepper to taste
  • 1 Potato/ sweet potato, large cut into small chunks
  • 1/2 cup pumpkin cut into small chunks
  • 1/2 cup mushrooms quartered
  • 1 Red pepper cut into chunks
  • 1 Yellow pepper cut into chunks
  • 1/2 cup zucchini cut into chunks
  • 1 cup chickpeas, cooked
  • 2 teaspoons fresh breadcrumbs
  • Cilantro/ parsley for garnish

PREPARATION

  1. Heat oil in a large saucepan, add the onions and garlic. Cook for a couple minutes. Add all the spices – coriander, cumin, cinnamon, red chili powder, salt, and pepper. Cook for another couple minutes.
  2. Add the pureed tomatoes and let it all simmer together for 8-10 minutes. Add the potatoes/ sweet potatoes and pumpkin. Add about 500 ml water. Cover and cook until they are softened.
  3. Now add all the other vegetables – mushrooms, bell peppers, zucchini and the chickpeas. You may need to add some more water if it’s looking too dry. Cover and cook for another 5-6 minutes. Taste and adjust for seasoning. Finish off with some lemon juice and a handful of parsley or cilantro. Serve warm!
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/moroccan-vegetable-stew/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=3f1975e335-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-3f1975e335-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий