В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 29 июня 2021 г.

Kale, Quinoa, and Radish Salad


Kale is at the base of this nutrient dense salad! Quinoa is a very flexible grain, and is a great addition to salad particularly this very flavorful recipe.

Kale, Quinoa, and Radish Salad [Vegan]

Ingredients

  • 1/2 cup quinoa, uncooked
  • 3/4 cup water
  • 1 1/2 teaspoons salt
  • 5 cups baby kale
  • 1 1/2 cups thinly sliced radishes
  • 1/2 cup pumpkin seeds
  • 3 tablespoons olive oil
  • 1 tablespoon fresh lemon juice
  • 1 tablespoon Dijon mustard
  • 1/2 teaspoon pepper

Preparation

  1. In a small pot over high heat, combine the quinoa, water, and 1/2 teaspoon salt and bring to a boil. Place the lid on, reduce the heat, and allow to simmer for 15 minutes. Remove from the heat and allow quinoa to sit for several minutes before fluffing with a fork. Set aside to cool.
  2. In a large serving bowl, combine the baby kale, radishes, pumpkin seeds, and quinoa and toss to combine.
  3. In a small bowl, whisk together the olive oil, lemon juice, mustard, remaining 1 teaspoon salt, and pepper. Dress the salad and toss again.
  4. This salad is best served the same day unless you choose to make it with a heartier kale like Black or Tuscan, which has a much stronger leaf and won’t break down as easily when dressed. If using, make sure to use a large knife to remove the thick, bony spines from each leaf before cutting or tearing them into bite-sized pieces.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/kale-quinoa-and-radish-salad-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий