В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 6 декабря 2016 г.

Fig and Gorgonzola Crostini with Honey

 The crostini are as easy to make as assembling them and then broiling them until the gogonzola just starts to melt and gets nice and creamy. Despite being so easy to make these fig and gorgonzola crostini are definitely a crowd please at a party and they also make for a nice light meal. 

Fig and Gorgonzola Crostini with Honey

Sweet and juicy fresh figs on toast with creamy melting gorgonzola cheese, a touch of honey and thyme.
ingredients
  • 8 slices bread or baguette
  • 1/2 cup gorgonzola, crumbled, room temperature
  • 8 figs, cut in half
  • 1 teaspoon thyme
  • 4 tablespoon walnuts, coarsely chopped
  • pepper to taste
  • 4 tablespoons honey
directions
  1. Sprinkle the gorgonzola on the bread, top with the figs, thyme, walnuts and pepper.
  2. Broil in the oven until the cheese just starts to melt.
  3. Drizzle with honey and enjoy!
http://www.closetcooking.com/2012/09/fig-and-gorgonzola-crostini-with-honey.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20161205

Комментариев нет:

Отправить комментарий