В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 18 декабря 2016 г.

Chorizo Queso Fundido

Chorizo Queso Fundido
This chorizo queso fundido is definitely a keeper and it will dissapper faster than you can
blink so eat your share while still in the kitchen or better yet hide out in a locked room; you didn't really want hear any more about aunt Thema's warts anyways.
 Chorizo Queso Fundido
A hot melted cheese dip filled spicy chorizo sausage and a hit of tequila.
ingredients
  • 1/2 pound chorizo, casings removed
  • 1 small onion, diced
  • 1 jalapeno, seeded and diced
  • 1 tomato, seeded and diced
  • 1 clove garlic, chopped
  • 1/4 cup tequila or Mexican beer (optional)
  • 1/2 pound Monterey Jack cheese, shredded
  • 2 tablespoon cilantro, chopped
directions
  1. Cook the chorizo in a pan over medium heat, breaking it apart as you go, about 5-7 minutes.
  2. Add the onion, jalapeno and tomato and cook until the onions are tender, about 5-7 minutes.
  3. Add the garlic and cook until fragrant, about a minute.
  4. Add the tequila, deglaze the pan and cook until most of the moisture is gone, about 2 minutes.
  5. Sprinkle on the cheese and cook, stirring, until it melts, about 2-3 minutes.
http://www.closetcooking.com/2012/12/chorizo-queso-fundido.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20161217

Комментариев нет:

Отправить комментарий