В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 2 декабря 2016 г.

Raw Spiced Cashew Cheese

Besides the cashew soaking process, this nut cheese is a breeze to make! Simply blend the ingredients, shape it, and wait a few hours until your cheese is dense and ready to be spread. Add some extra flavor (and color) by coating your cheese in your favorite spices, red pepper, rosemary, and turmeric all add a gorgeous color and taste.

RAW SPICED CASHEW CHEESE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 cups raw cashews
  • Juice from 1/2 of 1 lemon
  • 1 probiotic capsule
  • 2 teaspoons apple pectin
  • Himalayan salt, to taste
  • 1/3 cup nutrition yeast
  • Spices of your choice
  • Coconut oil or olive oil

PREPARATION

  1. Soak cashews for at least 4 hours. When fully tender, remove water and rinse well.
  2. Add lemon juice, apple pectin, salt, nutritional yeast, and the contents of the probiotic capsule to the softened cashews. Blend very well in a food processor or blender until smooth and combined.
  3. Place the mixture in a well-greased bowl and smooth over the top. After about an hour, carefully remove the cheese from the bowl. It will still be a little soft.
  4. Roll the cheese well in your spices and leave it in the refrigerator for a few hours. Serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raw-spiced-cashew-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий