В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 4 декабря 2016 г.

Warming Carrot Ginger Soup

Have you been thinking of giving the raw food lifestyle a try, but are you afraid that it will be too cooling for your body during these colder winter months? It is perfectly possible to combine healthy cooked foods such as steamed broccoli, oven-baked sweet potato or cooked quinoa with salads, smoothies and plenty of fresh fruit. You can even enjoy a nice bowl of raw vegan soup, like this Warming Carrot Ginger Soup. Thanks to the combination of ginger, cayenne pepper and fresh herbs, it will boost your fat-burning metabolism, stimulate your body’s detoxification system and improve your circulation!

WARMING CARROT GINGER SOUP [VEGAN, RAW]

INGREDIENTS

Carrot Ginger Soup
  • 3 cups of fresh carrot juice
  • 1-2 small soft dates, pitted and roughly chopped (optional, only if your carrot juice isn’t sweet enough to your taste)
  • 1 teaspoon of fresh ginger, grated
  • 2 large pinches of cayenne pepper
  • 1/8 teaspoon of Himalayan Crystal salt or sea salt (or more to taste)
  • 1 medium ripe avocado, roughly chopped
  • ¼ cup of cilantro, packed and roughly chopped
  • ¼ cup of parsley, packed and roughly chopped
Garnish
  • Fresh cilantro or parsley, to taste
  • Green onion or chives, finely chopped & to taste

PREPARATION

  1. Combine fresh carrot juice, dates, ginger, cayenne pepper and salt in the blender. Blend until smooth.
  2. Add the avocado and blend again.
  3. Finally, add the fresh cilantro and parsley. Blend for 5 to 10 seconds until the herbs are finely chopped but still recognizable. You don’t want a brown carrot soup, right?
  4. Garnish with fresh herbs and green onion or chives to taste.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/warming-carrot-ginger-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий