В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 20 августа 2017 г.

Chinese Garlic Oil Lettuce

Most of us are so used to having lettuce in salad, but in Asia, there are dishes where it is cooked in oil and served as a side. In this quick recipe, Chinese lettuce is blanched, then scalded in garlic-infused peanut oil. It takes just 5 minutes to make, so if you're on the lookout for a quick side to make or a new way to eat your veggies, give this recipe a try!

CHINESE GARLIC OIL LETTUCE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 large head Chinese lettuce
  • 2 tablespoons light soy sauce or tamari, for gluten-free
  • 1/2 teaspoon brown sugar
  • 4 cloves garlic, minced
  • 4 tablespoons peanut oil

PREPARATION

  1. Separate and chop lettuce leaves in smaller pieces. Set it aside.
  2. Blanch your lettuce in boiling water. Drain, then set it aside
  3. In a small pan, add oil then sauté the garlic until golden brown.
  4. Add the sugar and light soy sauce then turn the heat off.
  5. Place lettuce on a serving platter, then pour hot oil mixture on top. Serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chinese-garlic-oil-lettuce/

Комментариев нет:

Отправить комментарий