В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 25 сентября 2017 г.

Banana Muffins with Peanut Butter Streusel

Author Notes: I love using granola to make an awesome muffin streusel. For these, I used Kind Snacks peanut butter granola clusters), but you can use any flavor of your favorite granola. 

Banana Muffins with Peanut Butter Streusel

Makes 12 muffins
Streusel
  • 1/2cup all purpose flour
  • 1/3cup light brown sugar
  • 1pinch salt
  • 6tablespoons cold unsalted butter, cut into cubes
  • 1 1/2cups peanut butter granola clusters
  1. Combine the flour, brown sugar, and salt in a medium bowl. Add the butter and rub it between your fingers until the mixture resembles a coarse meal. Stir in the granola clusters and mix to combine.




Muffins
  • 3/4cup unsalted butter, at room temperature
  • 1/2cup sugar
  • 1/2cup light brown sugar
  • 2eggs
  • 1teaspoon vanilla extract
  • 4very ripe bananas, mashed
  • 1 3/4cups all purpose flour
  • 1teaspoon baking soda
  • 1/2teaspoon salt
  1. Preheat the oven to 350°F. Grease a 12-cup muffin pan or line each cavity with muffin liners.
  2. In the bowl of an electric mixer fitted with the paddle attachment, cream the butter, sugar, and brown sugar to combine.
  3. Add the eggs one at a time, mixing to incorporate and scraping well after each addition. Add the vanilla and mix to combine.
  4. Remove the bowl from the mixer, and fold in the mashed bananas. Add the flour, baking soda, and salt and mix just until incorporated.
  5. Scoop the batter evenly into the prepared baking pan. Top each muffin with a few tablespoons of streusel (I like a lot). Bake until a tester inserted into the center of the muffin comes out clean, 20-25 minutes. Cool in the pan for 10 minutes, then remove from the pan and continue cooling on a wire rack.





















https://food52.com/recipes/38972-banana-muffins-with-peanut-butter-streusel

Комментариев нет:

Отправить комментарий