В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 2 июля 2018 г.

5.0 from 2 reviews SAUTEED YELLOW SQUASH RECIPE

Super easy and seriously flavorful, this sauteed yellow squash recipe is my favorite side dish and one of the best yellow squash recipes you'll ever taste!
SAUTEED YELLOW SQUASH RECIPE
INGREDIENTS
  • 2 large yellow squashes, thinly sliced
  • 1 medium onion, chopped
  • 1-2 tablespoons bacon grease (or olive oil for vegetarian)
  • 3 cups water
  • Salt and Pepper

INSTRUCTIONS
  1. Add sliced yellow squash, chopped onion, bacon grease (or olive oil) and water to a medium sized pot. Season with salt and pepper and heat over medium high heat and cover with a lid.
  2. Allow the squash to cook down until water is almost evaporated and squash is completely soft. Feel free to add more water if the squash is still a bit stiff.
  3. Remove the lid and continue to cook until completely soft and water is completely evaporated.
  4. Taste and season more if needed and serve.
https://grandbaby-cakes.com/sauteed-yellow-squash/

Комментариев нет:

Отправить комментарий