В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 15 июля 2018 г.

Chickpea Fondue

Fondue is more than just food, it’s a whole dining experience. In this chickpea fondue, chickpeas take main stage, creating the silky smooth texture for the ooey-gooey dish you know and love. It’s loaded with roasted peppers, warm spices, and nutritional yeast for cheesiness.

CHICKPEA FONDUE [VEGAN]

INGREDIENTS

FOR THE FONDUE:

  • 2 15.5-ounce cans chickpeas, drained and rinsed
  • 2 cups unsalted vegetable broth
  • 1 garlic clove
  • 1/2 cup roasted red peppers
  • 1 teaspoon paprika
  • 1 teaspoon white miso
  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 tablespoon tahini
  • 2 tablespoons lemon juice
  • 1/2 teaspoon salt
  • 2 tablespoons nutritional yeast (optional)

FOR DIPPING:

  • 4 cups baguette cubes or dry, crusty bread, cubed
  • 2 cups grape tomatoes
  • 2 cups cucumber slices

PREPARATION

  1. In a food processor or high-speed blender, combine chickpeas, vegetable stock, garlic, peppers, paprika, miso, olive oil, and tahini. Process until smooth. Transfer to a medium saucepan.
  2. Over medium heat, heat chickpea mixture and stir in lemon juice and salt. Stir in optional nutritional yeast. Serve hot.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chickpea-fondue/

Комментариев нет:

Отправить комментарий