В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 5 июля 2021 г.

Creamy Spreadable Pesto Cheese


This delicious vegan cheese is spreadable, incredible, and will be almost

impossible for you to stop eating. The soft, creamy cashew cheese is perfumed with a simple pesto made with fresh basil and a bit of garlic. This is the perfect cheese to put out at a party or you can use it as a topping to make any pasta dish extra special.

Creamy Spreadable Pesto Cheese [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 3/4 cup raw cashews (soaked in water at least 4 hours and drained)
  • 1 cup fresh basil leaves
  • 1-2 garlic cloves, minced
  • 3 tablespoons olive oil
  • 2 tablespoons nutritional yeast
  • 1 tablespoon apple cider vinegar
  • 1/4 teaspoon salt
  • Black pepper, to taste
  • 1/2 cup water
  • 1 tablespoon agar agar powder

Preparation

  1. Put all the ingredients, except the water and agar agar, in a food processor and blend them until they're smooth.
  2. Add the water and the agar agar powder in a saucepan over medium heat and mix them well.
  3. Add the pesto mix and bring the whole thing to a boil. It should get a pancake batter consistency.
  4. Transfer this to a ramekin and let it cool on the counter.
  5. Refrigerate it for at least 1 hour before serving.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/creamy-pesto-cheese/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий